|
Not edin
Bugünleri, bu ayları, bu yılları normal zamanlar zannetmeyin, unutmamak için, not edin.

Hem ülkenizin, hem İslam dünyasının, hem Batı dünyasının yaşadığı bu olağan üstü dönemleri, gelecekte hatırlamak ve anlatmak için, not edin.

Bir imparatorluğa saldıran, vahşi kurtlar gibi parçalara ayıran ve elde avuçta kalana da aç gözlerini diken emperyalist Batılıların saldırılarını, not edin.

Yüz yıldır bitmeyen saldırılara rağmen, ayakta kalmış bu ülkeyi, bu milleti, bu ümmeti içeriden de vurmak için var gücüyle uğraşan hainleri, gelecekte de hatırlamak için, not edin.

Bizi yıllarca kandırdıkları demokrasilerinin, insan haklarının aslında sadece seçkinler ve kendilerinden olanlar için geçerli olduğunu, Mursi idama mahkum edilirken seslerini çıkarmamalarından anladığınızı unutmayın, not edin.

Denizin ortasında açlıktan, susuzluktan ölen, aklını oynatan ve çıldıran Müslüman kardeşlerini vicdansızca, ahlaksızca izleyen ülkeleri, o ülkelerin liderlerini, gelecek kuşaklara anlatmak için, tek tek not edin.

İslam dünyasında peydah olan, ipi kimin elinde olduğu belli olmayan örgütlerin, grupların, karanlık tiplerin, İslam'a herkesten daha çok zarar verdiğini, bizi bir canavar gibi gösterdiğini unutmayın, not edin.

Bu günleri, dostun bir gecede düşman, düşmanın bir gecede dost edildiği, kimsenin kimseye güvenmediği, alçak hesapların yapıldığı günler olarak unutmayın, not edin.

Derinliğin, hikmetin, irfanın, ilmin, aşkın, adabın, sanatın, edebiyatın kıymetinin olmadığı; süfliliğin, seviyesizliğin, magazinin, yalakalığın itibar gördüğü günlerden geçtiğimizi bir kenara yazın, not edin.

Yine not edin,

İnsanlık için derdi olanların, uykusuz gecelerde ümmetin hali için ağlayanların, secdede, dualarında kardeşlerini unutmayanların var olduğunu, bu davanın onların omuzlarında var olacağını, umutla not edin.

Allah'ın kendisine bir adım atan kullarını gördüğünü, onlara beş adım daha yaklaştığını, dualara icabet ettiğini ve nurunu mutlaka tamamlayacağını, çocuklarınıza öğretmek için, not edin.

Bugünlerin imtihan günleri olduğunu, her zorlukta bir kolaylık olduğunu, her şerde bir hayır olduğunu, her gecenin güneşi beklediğini ve sabahın nurunun karanlığı örteceğini unutmayın, not edin.

Günahlarımıza, hatalarımıza, kusurlarımıza ve ataletimize rağmen bir tövbe kapısı olduğunu, kalbimizde ilahi aşkın her an doğabileceğini ve Allah'ın Rahman sıfatının hepimiz için kuşatıcı olduğunu bilin, not edin.

Ve bir kez daha not edin,

Bu kavganın baldırı çıplak, karnı aç, fakirlerin iskelete dönmüş omuzlarında doğduğunu, zengin olsa da o günleri unutmayan, infak ederek bereketi paylaşan, yüreği geniş, başı dik yiğitlerin hala var olduğunu ve bir gün onların vaktinin geleceğini unutmayın sakın, not edin.

Kendisinin, ailesinin ve sevdiklerinin aleyhine de olsa adaleti ayak tutmak için çaba gösteren Müslümanlar olduğunu, onların dünyaya söyleyecek bir sözü olduğunu, insanlığın kurumuş vicdanını yeşertecek kadar hikmet sahibi olduklarını ve bir gün mutlaka onların başımıza lider olacağını sakın, ama sakın unutmayın, not edim.

Not edin dostlarım,

Biz,

Dertlilerin dermanı,

Kalbi kırıkların şefkati,

Hastaların şifası,

Mazlumların limanı,

Zalimlerin korkulu yarını olan, bir yiğit Peygamberin evladıyız,

Sakın unutmayın, karamsarlığa düşmeyin, geri çekilmeyin.

Çocuklarınıza bunu öğretin, bunu belletin.

Sakın unutmayın, not edin, dostlarım.
#islam dünyası
#batı dünyası
#ilim
#irfan
9 yıl önce
Not edin
Kontrollü sosyal hayatın ekonomisi
Gözler Semih'i aradı
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm