|
Fena yakalandılar
Adana ve Mersin'deki HDP binalarına bombalı saldırı kontra bir eylemdi: “HDP'ye barajı aşırtma” ekseninde ters manyel çalışan bir saldırıydı. “HDP'nin mağduriyeti” hesabı yapılmıştı.

İçerideki Baronsal Gladio'nun partileri HDP ile CHP faturayı kafadan AK Parti hükümetine ve de Cumhurbaşkanı'na kestiler.

Birkaç gün sonra, bombalı saldırıları düzenleyen eylemcinin DHKP-C'li olduğu ortaya çıktı.

Savaş Yıldız adlı şahıs, DHKP-C eylemleri esnasında 2007 yılında gözaltına alınmış, 18 gün cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilmişti.

Bu kapı gibi gerçeğe rağmen, HDP'nin Eş Genel Başkanı Demirtaş çıktı, “Saldırganın IŞİD'le bağlantılı olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

İşte bu kuyruklu yalanla eylemlerin sahne arkasını aklınca örtbas etmek istedi.

*

Başbakan, HDP'ye saldırıyı kınamış; hükümet kısa sürede failleri bulup çıkarmıştı: Buna mukabil, HDP ne yaptı?

Saldırının DHKP-C tarafından düzenlendiği belgelenince olayın failini ortaya çıkaran hükümeti suçlamayı sürdürdü!

Dahası var: DHKP-C'ye laf etmek ne kelime, işbu “devrimci bayrak gösteren” kontra terör örgütüne teşekkür etti!

HDP, DHKP-C ile aynı Derin Merkez'e bağlıdır.

*

Saldırganın DHKP-C'li olduğunun tescillenmesi, HDP'nin de içinde yer aldığı kirli oyunu bozdu.

Bu kirli ve derin oyunda, Diyarbakır'da “Arka Kapı Siyaseti” icra edenlerin Paralel Suç Örgütü başı çekiyor.

Selahattin Demirtaş'ın IŞİD beyanatını manşetine taşıyan, bir başka deyişle hakikate değil de Demirtaş'ın yalanına itibar eden mi? ABD-İsrail'in Yandaşı Paralel Gazete'dir!

Bu yayınla, DHKP-C'yi aklamaya çalıştılar ve IŞİD yalanını öne çıkararak eylemlerin arka planını karartmaya yeltendiler.

*

Söz konusu DHKP-C'linin geçen yıl enteresan bir biçimde El Kaideci ilan edildiği de gün ışığına çıktı!

Paralel Yapı'ya yönelik operasyonlarda tutuklanan polis şeflerinden S. B.'nin, henüz görevde iken yaptığı kurmaca “El Kaide Operasyonu'nda gözaltına alınan DHKP-C'li Savaş daha sonra serbest bırakılmıştı!

İki ay önce sosyal medyada sanki IŞİD mensubu imiş gibi hesap da açmış! Bu gibi durumlarda “Suyundan da koy” diyoruz.

Yani, her şeyin Paralel senaryoya uygun işlediği anlaşılıyor. DHKP-C'li Savaş'ın geçen haftaki HDP eylemlerine çok daha önceden “elverişli” hale getirildiği görülüyor!

Paralel Yapı'nın Gladio'nun kontra örgütü DHKP-C ile “kirli bağlantılarını, eylemsel işbirliğini” Gezi Kalkışması döneminden itibaren ele almak gerekiyor!

*

Paralel Yapı, canla başla HDP'yi destekliyor. Barajı geçmesi için seferber olmuş durumdalar…

Mesela, Fatih Üniversitesi mensubu Paralel Doçent “Elim HDP'ye oy vermeye gitmez diyenleri anlamıyorum. Zira HDP'ye vermediğiniz her oyu aslında AKP'ye vermiş olacaksınız. Elinize bir daha bakın” diye çağrıda bulunuyor!

Casusluk örgütü Paralel Yapı, terör örgütü PKK ve KCK'nın siyasi uzantısı olan HDP için oy topluyor! Çözüm sürecinin sona ermesi için de elinden geleni ardına koymuyor.

Bir kere daha fena yakalandılar.

Bir süre öncesine kadar “KCK operasyonlarını biz yaptık, AKP ise engellemek istedi, PKK'yı bitirmemizi istemiyorlar” diye gürültü koparan Paraleller aslında ne yapıyormuş, ayan beyan gün ışığına çıkmış oldu!

Van'da, şehri kan akan muslukların resmedildiği afişlerle donatıp “vatandaşları ölümle tehdit eden” HDP “terör siyaseti” uyguluyor. PKK, bölgedeki köylüleri HDP'ye oy vermelerini sağlamak için tehdit ediyor.

HDP'nin demokrasiden anladığı işte budur! Demirtaş'ın şu “barış güvercini” pozları, göz boyamadan ibarettir.

HDP ve yandaşlarını barajın altında kalma korkusu sarmış durumda; mevcut halde barajı aşamıyor olduklarını gördükleri için her geçen gün biraz daha hırçınlaşıyorlar. Tehditlerinin, kan siyasetinin dozunu artırıyorlar.

*

Silah zoruyla, ölüm tehdidiyle seçmenin hür iradesine ipotek koymaya çalışan “Türkiye'deki Gladio'nun Piyonu” HDP'nin işbu pozisyonuna karşı Paralel Medya'dan ve Doğan Medyası'ndan artı bunların “kankası” Batı Medyası'ndan tek kelime eleştiri var mı? Yok!

Peki, ne var? Canla başla “HDP'nin terör siyasetine, zorba yöntemlerine, antidemokratik çizgisine” alayının destekleri var!

*

Türkiye 7 Haziran sandığına doğru giderken; CHP, MHP, HDP+PKK bir de DHKP-C ile özellikle Paralel Yapı ve Doğan Medyası el ele!

Arkalarında İstanbul'daki Derin Baronlar ile onların da bağlı olduğu “Küresel Baronlar” var! Lokomotif, Derin Washington'dır.

Bir “seçim yenilgisi” daha alırlarsa, Bağımsız Türkiye'yi artık bir daha tutamayacaklarını gayet iyi biliyorlar!

*

Haçlı-Siyonist İttifakı'nın Batı Medyası'ndaki en önde gelen gazetesi New York Times'ta “Türkiye üzerindeki kara bulutlar” başlığıyla yayınlanan yazı, “İslam Düşmanı” Batılı Şer İttifakı'nın yaşadığı panik nedeniyledir!

O yüzden ABD ve NATO'yu Türkiye için göreve çağırıyorlar!

Yani? Türkiye'de “darbe” istiyorlar!
#Baronsal Gladio
#seçimler
#chp
#Batı Medyası
9 yıl önce
Fena yakalandılar
Bende bu kuyruk, sende bu evlat acısı..
Yeni hayat- Travma
X’e kısıtlama an meselesi
Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek
Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti